Gjestekommentar: Helhetlig tenkning om infrastruktur

Det er vedtatt å legge ny vannledning fra Spildepollen til Goltakrysset på Glesnes for å knytte området til vannverket i Kørelen. Samtidig er det satt i gang arbeid med å regulere strekningen for å kunne bygge gang og sykkelsti.

Kjetil Thuen . BAv Kjetil Thuen, 6. listekandidat Sund FrP

Sund Frp er glad for dette vedtaket som skal sikre innbyggerne en trygg vannforsyning og samtidig legge til rette for en sikker skolevei i forbindelse med bygging av ny skole i området rundt Spildepollen.

Ny vei til Porsvika
Etter vår mening bør det samtidig settes i gang arbeid med også å planlegge for ny vei på strekningen industriområdet på Kausland til avkjøringen Porsvika på Fv 201. I Porsvika ligger kommunens største private arbeidsplass. Nevnte strekning er ikke dimensjonert i hverken bredde eller grunn for hverken dagens eller fremtidig ønsket trafikk i forbindelse med næringsutvikling.

Sund Frp ønsker derfor at en må se på hele strekningen Eidesjøen-Porsvika under et, slik at en sikrer både innbyggere og næring en sikker og god fremkommelighet dimensjonert for fremtidig bruk.

Vi ønsker derfor i samarbeid med fylkeskommunen som har ansvaret for strekningen å få til en rask og hensiktsmessig regulering av nødvendig areal til formålet.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s