Gjestekommentar: FrP forenkler Plan og bygningsloven

Fjell FrP vil at vår kommune skal være en JA-kommune. FrP har stor respekt for den private eiendomsretten og den enkeltes mulighet til å utnytte sin egen eiendom uten å bli stoppet av byråkrater.

Av Daniel Victor Sandvik, 2. kandidat Fjell FrP

Dersom det ikke er en veldig god grunn til å si nei, skal kommunen si JA i plan- og byggesaker. FrP mener at politikere og byråkrater ikke skal detaljstyre folks hverdag. Vi mener at kommunen skal bruke et stort JA-stempel.

H-FrP-regjeringen leverer hele tiden ny politikk som skaper en enklere hverdag for folk flest. Fra 1. juli ble det gjennomført flere forenklinger i Plan og bygningsloven. Det blir enklere å bygge på egen eiendom, innbyggernes frihet er styrket!

FrP gir mer frihet til den enkelte innbygger og samtidig får kommunen frigjort resurser til andre prioriterte områder. På den måten kommer en forenklet plan- og bygningslov folk flest til gode. Både de som har en eiendom, og de som bruker offentlige tjenester.

For to år siden gikk Fremskrittspartiet til stortingsvalg på å forenkle lover og regler innen plan og byggesak. Vi har grunn til å være fornøyd med FrPs to første år i regjering. Vi har kommet langt men vi er ikke i mål og avbyråkratiserings-arbeidet fortsetter. Det er viktig for oss å få en lovendring som begrenser Fylkesmannens muligheter til å komme med innsigelser på kommunale vedtak. Kun der hvor to nabokommuner er uenige skal Fylkesmannen kunne gripe inn.

Du bør bruke stemmeretten din mandag 14. september og gi din stemme til Fjell FrP. Vi lover å jobbe for at du får en enklere hverdag. Godt valg!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s