Gjestekommentar: Ekerhovd og jakten på det ulovlige

Fjell kan ikke prioritere å slå ned på ulovlig bygging, varsler rådmannen. Politikerne er uenig, uttaler leder av Komite for plan og utvikling (KPU) Henning Ekerhovd i VN.

Av Øyvind Herland og Georg Indrevik, Roshjelp1.com

Når kommuneøkonomien «synes» å gå dårlig, så skal man jakte på noe eterisk. Noe som har vært jaktet på i flere år, uten at økonomisk vinning har holdt mål iht. til de tiltak Fjell Kommune med akkurat det som sosialistene her forfekter som en løsning?

Først må FK se sin mangel på kompetanse (gjelder kun byggesaksavdeling).

Deretter må en se på det politiske, både når det gjelder innsikt, forståelse og med en liten bit av kompetanse på hva de driver med og skal stå for som folkevalgte.

Leder av KPU nevner blant annet et eksempel: Å hindre at hytter ulovlig blir brukt som helårsbolig, og at dette er et prosjekt som Fjell Kommune har hatt gående. Dette prosjektet har kostet skattebetalerne masse penger. – Hvordan skal FK kunne hindre det? Dette står det klart om i Katekismen «Du skal hedre din mor og din far, så du får være lenge på landet» – Ingen bestemmer din fritid og hvor lenge du er på hytten.

Så vil jeg avslutte til den valgte KPU leder: Velkommen til gårsdagen. Hvis du får motbør av dine egne, er det forståelig, for forhistorien vil være traumatisk.
Det finnes i FK sitt arkiv, hvis ikke de også er borte, som enkelte av sakene som FK også tidvis har problemer med å finne når innbyggerne ber om det.

Ellers henvises det til vår nettside «Roshjelp1.com» med litt tilleggsinformasjon om hvordan noen av dine partikolleger har fått det til gjennom tidene.

Lykke til. Håper du og dine medpolitikere finner »roen» ved å ha meldt dere inn i Transparency International Norway (TIN)

P.S Hvor er det blitt av Serviceerklæringen som det ble brukt mye ressurser på fra planavdelingens administrasjon/ledelse ?

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.